2014. január 3., péntek

Mint a pitypang

2013 december 31.



Kalandos évem tökéletes lezárása, hogy a mai nap reggelén még halvány fogalmam sem volt róla, hol töltöm az estét és hol köszöntöm az új évet.


Még novemberben elkezdtem izzítani a népeket Dunedinben (CS), hogy szervezzünk valami közösségi programot. Többen csatlakoztak a kezdeményezéshez, de sem korosztályban, sem stílusban nem éreztem őket közel magamhoz, ráadásul mindnenki utazó volt és egy heavy metal bulit ajánlgató srácon kívül senki nem tudott helyszínben érdemlegeset javasolni. 

Körülnéztem Queenstown-ban is. Ott meg mindenki az Alpok Ritmusa fesztiválról beszélt, ami itt lesz a környéken és ahova a fél ország hivatalos. Napi 100 dolcsis jegyért. Olyan zenéért, amit nem is ismerek. Szóval ez sem pálya. Van viszont ingyenes koncert és buli az utcán. Ezt ismerem az Andrássy útról. Érdekes lehet az utcán szilveszterezni nagykabát és lefagyott ujjak nélkül. Ez még érdekes lehet... 

Ugyanitt valaki nyílt CSing bulit szervez. Na, ez szuperül hangzik! Olyan lesz, mint a karácsonyunk! Tetszik. Csak Queenstown nagyon nagyon nem esik útba már. Onnan jövök. És tök másfelé tartok. Persze csak néhány száz km, alig 4 óra utazás. Nah, majd meglátjuk, mit hoz a nap. 

Kiküldtem pár levelet CSereknek Invercargillben is, de egy "tábortüzet rakunk a garázs előtt és átjön pár haver" partyn kívül más nem volt.

Hallottam azt is, hogy a Monkey Island-on (ami pár órányira van innen) sokan kempingeznek ilyenkor és ott mindig van valami buli. Ez tetszett. Csak nincs sátram és hálózsákom. Aprócska hiányosság kempingezésnél.

És persze ott van Catlins. Az eredeti útiterv szerint Invercargillből átmegyek a Catlins erdőbe, ahol az öblökben sárga szemű pingvineket fogok találni. Mivel az erre szánt napomon viharos erő esett, ez kimaradt. Maradt a 31-e. Ha viszont most visszamegyek Queenstown-ba, akkor már nem nagyon fogok újra lejönni délre a pingvinek miatt. És pingvineket pedig látnom kell. Ők vezetnek 3:2-re.


Legjobb lenne valami bulit találni arrafelé, amerre egyébként is tartok.


Igen, ez jó lesz! Bízzuk a Sorsra. Az mindig bejön....

Amerre a szél sodor...

Elmegyek Catlins-be, onnan pedig továbbstoppolok egy újévi buliba. Bárhova :D

Útirány: Szilveszteri buli




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése