2014. szeptember 10., szerda

Még több cucc eladó! Bazi nagy bazár :)

Költözés miatt megválnék egy pár cuccomtól




Edgar, a porszívó

Samsung SC6070-es típusú, porzsák nélküli lakájom, Edgar keresi új gazdáját.


Egdar külön személyiség és nagyon tiszteletreméltó már megjelenésében is, ezért kapta ezt a nevet.
Rendkívüli előnye, hogy szagtalanul dolgozik és azt sem bánja, ha állandóan szív. Beépített HEPA szűrője mellett 2 hagyományos légszűrője is van, így nem lesz porszívószag és tüsszögés a használata után. Szűrői moshatók, ezért takarékos, ráadásul van egy teljes pótszett belőlük.
Porzsák nincs (és nem is kell), a nagyobb LEGO darabok, hajcsomók, gombok a Twister elnevezésű egységbe deportálódnak, a por pedig továbbhalad a porgyűjtőbe, ami mellesleg szintén mosható. A Twister előnye, hogy a porzsákot csak ritkán kell üríteni, a Twister meg egy mozdulattal lecsavarható és üríthető, így például nem a porból kell kibogarászni a gyerek 2 cm-es kindermeglepi műanyag szarjait, ha már nem pakolta el őket a takarítás előtt. A szívás erőssége a nyélen szabályozható, és már a legkisebb fokozaton is mindent eltakarít, nagyobb fokozaton pedig simán a plafonra rántja az alsó szomszédot. Teleszkópos a nyele, ami mellesleg fém, nem műanyag, és persze gombnyomásra visszaszívja a vezetékét. Meg vannak hozzá extra fejek bútorokhoz meg mittudomén (azokat sosem használtam).

Termékleírás

Annyira nem mindentudó, mint egy mai robotporszívó, de azok viszont nem is birkóznak meg a kutyaszőrrel és a LEGOval. Kb 3-4 éve vettem, aztán 3 éve elutaztam. Azóta várta, hogy újra szolgálatba álljon. Egyetlen betegsége, hogy több éves távollétemben valami galád háztartási eszköz megtámadta és megkarcolta a felületét, de ettől csak sármosabb lett :D

Kikiáltási ára: 15 000 Ft




Piros, hasított bőr mokasszin - vadiúj, most vettem


Londonban vettem egy cipőt, de mivel közben mégis trópusi szigetre veszem az irányt jövő héten, erre a cipőre nem lesz szükség. Még nem volt alkalmam felvenni és bepiszkolni a talpát.

38-as és nagyon pihe-puha és kényelmes a próba alapján. Felső része valódi bőr.

Irányár: 6000 Ft









Sárga, lakkbőr utánzat cipellő


Na, ezt sem emlékszem, hogy valaha felvettem volna, bár több éve várja, hogy sorrakerüljön.
Napsárga, már ránézésre is jó kedve lesz az embernek.

38-as, bár inkább a szűkebb méretezésből.

Irányár: 4000 Ft






Fekete taft estélyi ruha

Ezt egy céges rendezvényre vettem. Hogy minek, azt szerintem már akkor sem tudtam. Akkor egyszer volt rajtam, azóta sosem, mert hát elég ritkán járok operabálba és nem is nagyon megy hozzá a hátizsákom meg a bakancsom.


A szoknyája szolidan bővül, nem királylányos, a felső része pedig pánt nélküli, hátul cipzáros, elől díszítő jelleggel fűzős. Külön is hordható. Fekete taft, rajta fekete selyem és csipke kombó virághímzés.


36-os méretre és 165-170 cm-es testmagasságra optimalizálva.


Képes voltam anno jó dolgomban kiadni érte 30ezer forintot. Igen, tudom, megérdemlem.

Jó lenne megszabadulni tőle úgy, hogy valamennyi megtérüljön a befektetésből. Nincsenek hiú ábrándjaim. Ki ad érte valamennyit?

EGYÉB ELADÓSORBA KERÜLT CUCCOK (HAJSÜTŐVAS, ZONGORA, STB) AZ ELŐZŐ BEJEGYZÉSBEN.


Akit érdekel a fentiek bármelyike, jelezze e-mailben (hooorsblog@gmail.com), hogy megadhassam a címet, vagy jelentkezzen ismert elérhetőségeim egyikén. Alkudozni lehet, ha pedig többen pályáznak egy termékre, az viheti, aki többet ajánl érte :)
LEGYETEK POFÁTLANOK, ALKUDOZZATOK NYUGODTAN!

A cuccok átvehetők, megtekinthetők, kipróbálhatók 
Budapesten, a 7. kerületben 

egyetlen napon keresztül

2014 szeptember 13-án 13 és 20 óra között.


Minden kedves vásárlóm ajándékba kap egy csomag különleges szálas teát*. 

Baráti körömre való tekintettel (madarat tolláról ugye) a nem kedvesek is :-D


* Választható: Füstölt zöld tea, Szárított rózsabimbó, Oolong, Egész hibiszkuszvirágok, Jázminszirmok, Egyszerűbb zöld teák




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése