2014. január 8., szerda

Indulási oldal

2014 január 6.



Megnyitom reggel a blogomat.

Majd kiesik a szemem hirtelen. Több, mint 1000 megjelenítés egy nap alatt.


MI VAN?!

Normál esetben 50 és 200 között szokott lenni, de ha 100 felett van, akkor már valami nagyon érdekeset írtam.


Gyorsan lássuk a statisztikákat.

Csomó megnyitás az ORIGO-ról...







Még pár héttel ezelőtt kaptam egy levelet az Origo egyik szerkesztőjétől, hogy egyedül utazó nőkről ír cikket és ha van időm, válaszoljak pár kérdésre interjú címén.

Válaszoltam.


A cikk pedig a napokban jelent meg.
Tetszik. :)



A cikk alatt persze vannak olvasói megjegyzések is...

Mindenféle. Egyetértés, hasonló élmények felsorolása, támogatás. Meg lekurvázás, irigykedés, értetlenség. Vicces beszólogatások: "kétlábon járó, vegetáló szobanövények" az otthonülőkre, burzsujozás az utazókra. :)

Szép kis vita alakult ki a hozzászólók között. Részemről nem szállok be. Lehúzza az energiaszintemet. :)


A vitát persze azok kezdték, akik barátok, hobbik és egyéb - munkától független - élettevékenységgel valamint értelmes életcéllal sem rendelkezvén életük nagy részét a monitor előtt töltik, és onnan nézve úgy tűnik, elég élettapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy tanácsokat osszanak.

Mert lehetne persze reagálni érdeklődő figyelemmel vagy vállrántással elintézett: "én nem így élek" véleménnyel, de bizonyos IQ szint alatt sokszor úgy tűnhet, csak egy és csakis egy igazság van a Földön, és az épp a mi agyunkból pattant ki. Valamilyen szinten irigylésre méltó ez a fajta önmagunkba vetett hit. :D


Remélem, most, hogy jó előre inzultáltam a cikk alapján idetévedő demagógokat, kapok majd pár személyes főbelövést tőlük :D


Nem is tudom...  akkor ez most vagány vagy vakmerő volt? :D






4 megjegyzés:

  1. Én tegnap találtam a blogodra és ezt irtam ajánlatnak az enyémben Rólad:

    Blog ajánló
    Találtam egy jó blogot. Ó, de még milyen jó!

    ITT megtaláljátok, olvassátok, gyönyörködjetek és irigykedjetek velem együtt.

    Szóval van monitor előtt dolgozó /de azért barátokkal rendelkező :) / irigyed is. :D Kitartást, jó utat és írj sokat!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :)
      Nagyon sok barátom dolgozik monitor előtt. Húh, remélem, nem úgy jött le a megjegyzésem, hogy a monitor előtt ülőket kritizálom... :-o Csak azokra vonatkozott, akik beszólnak másoknak a gép elől.
      Neked is minden jót. Megnézem a blogodat :)

      Törlés
  2. Nekem tetszik amit csinálsz, bár én ehhez gyáva voltam, most meg már két gyermekkel és férjjel a hátam mögött már csak álom és igen én is az origoról vettelek, de most már olvaslak rendszeresen. ( Nem kommenteltelek.) Jó utat, szép látnivalókat, és a lehető legkevesebb rossz élményt kívánom Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Igen, ezt a kalandor élet csak addig jó, míg nincs felelősség. Bár... ha van férj is, akkor ő tud vigyázni a gyerekekre, amíg te kiruccansz ;))))))

      Törlés