2011. november 27., vasárnap

Piknik a hóban

4 nap múlva december. Az idő hűvös, nyálkás, ködös, borús - kéne, hogy legyen. :-) De nem az! Helyette még mindig 16-20 fok, napsütés, tavaszias idő. El sem hiszem! Mekkora mázli!
Úgy döntünk, hogy Boston helyett inkább kirándulunk. Nem túl messze van egy kijelölt tengerparti sziklás kirándulóhely, ahonnan a helyi milliomosok luxuskalyibáit lehet látni.




A part gyönyörű, egyesek mezitláb kószálnak a homokban.
November 26. Hihetetlen!!!
(Igen, tudom, fogjam be, otthon meg lehet, hogy épp szar az idő, talán hetek óta nem láttátok a napot, 2 naponta szmogriadó, köd, BKV, kutyasz@r. Nem piszkálódásból, de baromira élvezem, hogy itt meg tavasz van. Szóval sorry.)


Vasárnap érkezünk vissza New Yorkba. Első utan a Central Parkba vezet. Mikor legutóbb erre jártam májusban, egy hétig ömlött az eső. A Central Park biztosan szebb a napsütésben. És igen. A Strawberry Field nevű mező tele emberekkel. Piknikeznek a fűben. 3 nappal december előtt.


Hóban és latyakban kéne taposnunk ilyenkor, nem? Na nem panaszkodom ám. Maradjon csak ilyen. Épp csak december 23-ig. Aztán essen a hó, mert a fehér karácsonyt jobban szeretem :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése